Bell Schedules

CDC Bell Schedule 2018-2019
Description / Period Start Time End Time Length
1st period 8:10 AM 9:10 AM 60 min
2nd period 9:10 AM 10:05 AM 55 min
3rd period 10:05 AM 11:00 AM 55 min
A lunch/ mentorspection 11:00 AM 11:30 AM 30 min
" A" 4th period 11:30 AM 12:00 PM 30 min
" B" 4th period 11:00 AM 12:00 PM 60 min
B lunch/ mentorspection 12:00 PM 12:30 PM 30 min
5th period 12:30 PM 1:25 PM 55 min
6th period 1:25 PM 2:20 PM 55 min
7th period 2:20 PM 3:15 PM 55 min